2012. augusztus 30., csütörtök

59. fejezet - Oxford street


Reggel van. A napfény átkúszik a redőny alatt. Átfordulok a másik felemre és eltűröm az arcomat csiklandozó tincseket. Nagyot nyújtózok,majd felülök a puha franciaágyban. A szobát frissen főzött kávé illata tölti meg. Csak most veszem észre,hogy szerelmem nincs mellettem. Visszafekszem és várok rá.
Nem telt el két perc… Niall két bögrével a kezében sétál felém. Az egyiket oda adja nekem,majd szótlanul mellém bújik. Kortyolom a kévémat,közben tekintetem Niall pucér felsőtestén legeltetem. Észre veszi ezt,majd elmosolyodik. Még mindig nem szól semmit,ahogy én sem. Hosszasan végig mér,majd szeme találkozik az enyémmel. Csak néz,és néz. Állom tekintetét. Egyszer végre megszólal.
-Jó reggelt Kicsim! Hogy aludtál? – mosolyog szüntelenül.
-Jó reggelt! Nagyon jól. És te?
-Én is… - ahogy befejezte letette a bögréjét,majd az enyémet is. Megragadott derekamnál fogva és magához húzott. Percekig csak ölelt.
Éreztem parfümének és bőrének keveredett illatát,amit már oly sokszor magamba szívtam. Ez most sem volt másképp. Lehunytam a szemem és hallgattam édes szuszogását,ami a nyakamat csiklandozta.
Meg sem kellett szólalnunk,szavak nélkül is értettük egymást. Ez a fajta csönd sose volt kínos.
Kibontakoztam öleléséből és szembe fordultam vele. Lágyan megcsókolt,majd összekulcsolta ujjainkat. Megnyugvás és melegség árasztott el,mintha az idő megállt volna és csak mi ketten léteznénk.
-Szeretlek Adele!
-Én is szeretlek Niall!
Boldogság járt át. Most ismét minden jóra fordult. A sok rossz után még mindig meg van az az egy dolog,amiért érdemes élnem és küzdeni: a szerelem.
Az idilli pillanatot Louis törte meg.
-Niall! Az istenért! El fogunk késni. Ma van az első stúdiós napunk. Gyere már!

Nos igen. A bahamai egy hét rettentő gyorsan eltelt. Most ismét a londoni lakásban élünk a fiúkkal. Mióta haza jöttünk eltelt 2 hét. Niall és a srácok megállás nélkül dolgoznak,így nem is marad sok idejük rám. Ez kicsit lelomboz,hiszen munkám nincs,amivel le tudnám kötni magam. Adem még nem adott ki újabb melót.
Mostanában ezeket a szürke februári napokat zongorázással,olvasással és kockulással töltöm. Jó mi? Tudom sokan irigyelnek,de nekem ez így kicsit sem jó. Utálom ezt a semmit tevést. Egyszerűen kikészít.
A srácok két perc alatt készen voltak és már rohantak is. Úgy döntöttem,hogy ideje végre valami újat csinálni. Összeszedtem magam és elindultam az Oxford street felé. Úgy éreztem,hogy emberek között kell lennem. És ha van rá lehetőségem,akkor munkát találni.


-Basszus!
Megálltam az út közepén,mint akinek gyökeret vert a lába. Belém hasított a felismerés…
Olyan hülye voltam,hogy abba hagytam a sulit. Tehát még érettségim sincs. Nyolc általánossal és egy közép fokú nyelv vizsgával spanyolból semmit nem érek az ég világon. 17 éves vagyok. Nem itt kéne tartanom…

Az emberek furcsán néztek rám és néhányan belém is jöttek. Persze. Ott álltam London egyik legforgalmasabb utcájában és csak meredtem előre.

Annyira szerelmes voltam…és annyira az álmomnak éltem,hogy nem is gondolkoztam el azon,hogy mit is teszek valójában. Ha most nem is,de később biztosan megfogom bánni ezt a kalandot. Kaland!? Igen,ez talán csak egy kaland. Mert semmim nincs,ha jobban belegondolok. Niall és a srácok az egyetlen dolog,ami Londonhoz köt. De ez sem lesz mindig így. Ők majd elmennek fél évre…talán egy egész évre turnézni. Akkor mi lesz velem? Teljesen egyedül leszek. Munka nélkül,mert ugye a mi drága Ademünk nem hajlandó venni a fáradtságot arra,hogy munkát adjon.

Gondolat menetem félbe szakadt. Egy idegen férfi lökött a földre.
-Elnézést! – fölém hajolt és megragadta a karomat. Felhúzott álló helyzetbe. – Tényleg ne haragudj. Nagyon sajnálom. Fáj valamid?
Aggodalmaskodott,mivel könnyeim utat törtek és sírni kezdtem. Nem tudtam megszólalni. Nem tudtam elmondani neki,hogy nem miatta sírok,hanem magam miatt. Azért mert egy hatalmas idióta voltam. Inkább a szerelmet választottam,ami nem is lenne baj,ha mellette tanulnék.
Abban a pillanatban nem érdekelt,hogy egy idegen pasi áll velem szemben. Megragadtam a pólóját és szorosan megöleltem. Nem tudott mit kezdeni a dologgal. Nem ölelt vissza,de nem érdekelt. Hosszú percekig csak sírtam,és sírtam.
-Hé! Nyugi,gyere. – lehámozott magáról és megfogta a csuklómat. Elvezetett egy kis kávézóig. Amíg elsétáltunk odáig sikerült abba hagynom a sírást. Beléptünk és leültünk egy félreeső asztalhoz.
-Ne haragudj. Nem miattad borultam ki ennyire. – erőltettem egy kis mosolyt. A srác – akinek még mindig nem tudom a nevét – csak bólintott,majd bele harapott a muffinjába.
-Egyébként Gary vagyok. Elmesélhetnéd,hogy mi volt a baj.
-Adele. – fogtam vele kezet – Igazából csak annyi,hogy most jöttem rá,hogy elcsesztem az egész életemet. És most választanom kell. Vagy a szerelem és egy zongorista,esetleg zeneszerzői karrier itt Londonban vagy pedig 2 teljes gimis év otthon,Kaliforniában.
-Hűha. Én mindenképp az elsőt választanám. Mi ebben a nehéz? – nevetett.
-Nem kapok munkát. Hetek óta csak otthon ülök,ahelyett,hogy a stúdióban dalokat írnék. Más munkát meg nem kapok,mivel 17 vagyok és nincs érettségim. Otthagytam a sulit a zene miatt…
-Így már más.
-Röviden ennyi. – sütöttem le a szemem.
-De még mindig jobban jártál mint én.
-Azt nem hiszem… - nevettem.
-Nem!? – kerekedtek el a szemei – Látod ezt itt? – mutatott az órájára,ami nem éppen közép kategóriás volt – Lopott. És ezt? – végig húzta kezét egész felsőtestén. – Esprit ing, Vans cipő,Levis farmer és Converse táska. Egyik sem eredeti. A külsőmből élek. Lehet,hogy kinevetsz,de modell vagyok. Teljes mértékig hetero. – nevetett – Minden napom azzal telik,hogy rohangálok össze-vissza Londonban és melót keresek. Nincs menedzserem,se semmi hasonló. A fizetésem arra elég,hogy a külvárosi „gettoban” legyen egy 2 szobás lakásom. Kocsiról ne is beszéljünk.
-Azta. Eddig bele se gondoltam,hogy milyen emberi sorsok vannak.
-Kössz szépen. – nevetett fel ismét.
-Jajj ne már! Nem úgy értettem. Csak tudod… A pasim… A One Direction egyik tagja. Ezt kaptam tőle. – kinyújtottam a karom és megmutattam neki a gyűrűt. Hosszasan nézegette.
-Ez bizony igazi… El tudod képzelni,hogy mennyit ér?
-Nem merem.
Itt véget ért a beszélgetésünk. Gary beletűrt barna,kicsit kócos hajába.
-Örültem a találkozásnak. Ne haragudj,de mennem kell. Itt a számom,ha lenne kedved találkozni. – mosolygott,majd lelépet. Olyan gyorsan,hogy megszólalni sem volt időm. Hátra dőltem a székben és zsebre tettem a cetlit. Pár percig ücsörögtem még,aztán elindultam haza. Most már nem is érdekelt az Oxford street-i forgatag.

2012. augusztus 25., szombat

58. fejezet - Semmi különleges


-A két üzenet… Lehet,hogy nem értetted meg,de nem baj mert most elmondom. Adele… Én…

Vettem egy mély levegőt és becsuktam a szemeim. Hagytam,hogy Niall folytassa.
-Örökké szeretni foglak. – elengedte a kezem és hallottam,hogy valamit keres. Nem bírtam a sötétséget nézni. Kinyitottam a szemem. Még mindig előttem térdelt egy ékszeres dobozzal a kezében. Húzza az időt… Lassan felnyitotta a masnis dobozt. A benne lévő gyémánt gyűrűt csiga lassúsággal húzta fel a gyűrűsujjamra. Felállt. Megfogta mind két kezemet. Mélyen egymás szemébe néztünk.


-Nyugodj meg. – suttogott.
Én csak elkezdtem pityeregni. Közben mosolyogtam,szóval nem hiszem,hogy ez rossz dolog.
-Valamit kihagytál.
-Mire gondolsz?
-Arra a hivatalos részre…
-Még nem kérem meg a kezed. – nevetett – Tudom,hogy nem állsz készen rá.
-Komolyan azt hittem…
Nem tudtam folytatni,mivel puha ajkait az enyémekre nyomta. Teljesen másképp csókolt,mint máskor. Gyengéd volt,mégis tele szenvedéllyel. Lassan eltávolodott tőlem és megsimította a hajam.
-Ha készen állsz… Majd szólj!
-Köszönöm. – mosolyogtam és magamhoz öleltem.
-Nézd! – tolt el magától. Kezét követve tekintetem egy távoli szigetre siklott.
-Csak nem?
-De igen! – mosolygott féloldalasan – Megérkeztünk.
-Még mindig hihetetlen.
Csak csendben megfogta a kezem és vissza mentünk az asztalokhoz.
***


-Az elkövetkezendő egy hét csak a miénk az álmok szigetén. – vigyorgott Niall. Kézen fogva sétáltunk végig a stégen,majd beléptünk a házba.
-Hát én még mindig nem hiszem el,hogy ez a valóság… - forgattam a fejem jobbra-balra. A hálószoba ablaka egyenesen a tengerre nézett. A szoba falai krém színűek voltak,díszes tapétával. Középen állt egy antik hatású franciaágy. Mindkét oldalán éjjeli szekrénnyel. Az ággyal szemben volt a házi mozi rendszer. A szobából nyílt két ajtó. Az egyik egy hatalmas gardróbba vezetett,a másik pedig a fürdőbe. 


Félhomály volt… Csak gyertyák égtek a kád szélén. A kis helységet elárasztotta a rózsa és a hab fürdő kellemes illata. Lassan két kéz csúszott a csípőmre.
-Meglepetés! – suttogta a nyakamba Niall.
-Olyan érzésem van,mintha nem is nyaralni hoztál volna.
-Még nem kértem meg a kezed.
-Pedig nekem nagyon úgy jön le.
-Hiszen pont te mondtad,hogy a hivatalos rész kimaradt.
-Akkor mi ez az egész?
-Csak az,hogy eddig szenvedtem,mert nem nézhettem a szemedbe,nem csókolhattalak. És most szeretnélek érezni,és tudni,hogy élsz. Csak egy kis romantika…
-Szeretlek.
-Na végre… - kuncogott – Én is szeretlek.
Lassan levette rólam a pólót,majd a melltartót. Közben apró puszikat nyomott a nyakamra. Később az ő ruhái is távoztak és pucéran ültünk egymással szemben a kádban.
-Még sose csináltam ilyet. – nevettem és szétkentem a felsőtestén egy adag tus fürdőt.
-Akkor én vagyok az első? Hú de izgi.
-Ne gúnyolódj! – nyújtottam ki rá a nyelvem.
-Jól van na. – mosolygott és megfordított,így háttal voltam neki. Bevizezte a hajamat,majd lassú,kör-körös mozdulatokkal masszírozni kezdte a fejemet. Isteni érzés volt,amit nem tartottam magamban.
-Halkabban,mert a végén még félre értik.
-Hidd el… Nem zavar.
Több mint egy óra után sikerült kimásznunk a kádból. Megtörölköztünk és elindultunk a partra. Az egész délutánt napozással és koktélozással töltöttük. Igazából semmi különlegeset nem csináltunk azon kívül,hogy a Bahamákon süttettük magunkat. És kaptam egy méreg drága gyémánt gyűrűt,ha azt vesszük a semmiért.
Most tényleg király lánynak érzem magam…

2012. augusztus 24., péntek

Díj 3. :D

*0* őszintén szólva nem gondoltam volna,hogy egymás után kapok 3 díjat is :O
Köszönöm nektek! Ezt a díjat leginkább   - nak! :)


1.) Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról!
2.) A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell!
3.) 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek!
4.) 11 embert meg kell jelölni és linkelni! (Nincs visszaadás/visszajelölés)
 

1.)
  1. Kedvenc filmem a Fűrész. xd
  2. Imádok aludni.
  3. Amit az alvásnál is jobban szeretek: enni.
  4. Álmodozó vagyok.
  5. A fantáziámnak semmi se tud határt szabni.
  6. Már többször éreztem úgy,hogy nem is vagyok igazi directioner.
  7. Sokat számít nekem,hogy mit gondolnak rólam az emberek.
  8. Mindig próbálok erős lenni...
  9. Utálok mások előtt sírni.
  10. Sokszor érzem azt,hogy egyedül vagyok.
  11. Többször elgondolkodtam azon,hogy ha eltűnnék ki venné észre.... xd /tiszta bolond vagyok/
2.)
Adru kérdései:



  • Hány éves vagy?
15
  • Ki a kedvenced az 1D-ből?
Niall
  • Ha tehetnéd, akkor kivel cserélnél szerepet egy napra?
Paul Higgins :DD
  • Mióta vagy Directioner?
5 hónapja
  • Van tesód?
Igen
  • Több blogot is írsz?
Igen
  • Kedvenc dal?
Most épp ez:  http://www.youtube.com/watch?v=mVghQ9b38P8  :D
  • Kedvenc szín?
Kék és lila
  • Kedvenc hangszer?/nem baj ha nem játszol semmin/
Zongora
  • Szerencse számod?
11
  • Példaképed?
Az edzőm
3.-4.)
Mivel már az előzőben teljesítettem és újabb blogokat nem tudok díjazni,ezeket ki kell hagynom :|

2012. augusztus 22., szerda

Díj 1-2 :'3

Halihó!!! ^^
Egymás után kaptam 2 díjat is,aminek rettentően örülök. :3
Köszönöm nektek:  és 



1.) Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról!
2.) A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell!
3.) 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek!
4.) 11 embert meg kell jelölni és linkelni! (Nincs visszaadás/visszajelölés)
 



1.)
1. 15 éves vagyok.
2. Imádok zenét hallgatni.
3. Hobbi szinten thai boxolok.
4. Tudok zongorázni,de inkább szintetizátorozni.
5. Van egy húgom.
6. Szeretek új embereket megismerni.
7. Élek-halok a horror filmekért.
8. Mióta írom a blogom és ismerem az 1D-t hatalmas kocka lettem.
9. Szinte sose vagyok megelégedve magammal.
10. Gyakran rám jön a "szarok az egész világra" flegma stílus,amire nem vagyok büszke.
11. Imádok bulizni!!!! :DDD
2.)
Petra kérdései:

- Honnan ismered a 1D és mióta?
  Barátnőm által ismertem meg őket,úgy 4-5 hónapja.

- Van háziállatod?
  Igen,két kutyám. :)

- Mire vagy a legbüszkébb?
  Talán arra,hogy úgy kezdem a gimit,hogy már van nyelvvizsgám.

- Elégedett vagy önmagaddal?
  Nem.

- Mi a kedvenc időtöltésed?
  Zene hallgatás,olvasás,bulizás.

- Hány éves vagy?
  15

- Mi az amit ki nem állhatsz?
  Önimádó emberek.

- Ha változtatni lehetne valamit az életedben mit változtatnál?
  Erre nem tudok válaszolni.

- Ha lenne egy időgéped használnád? És ha igen akkor mire?
  Használnám. Újra átélhessem a boldog pillanatokat.

- Milyen zenéket hallhatsz?
  Mindent. De mostanában az RnB a befutó. :D

- Mi az a dolog amire most leginkább vágsz?
  Egy hatalmas nagy alvás a saját ágyamban. xdd

Dream-Carrots kérdései:

1:Mióta vagy Directioner?
  4-5 hónapja

2:Mi az a dolog amit most e percben nagyon szeretnél?
  Megint Tomika mellett aludni. :$

3:Barátokkal mozi vagy inkább egy nyugis beszélgetés otthon?
  Mozi.

4:Jó tanuló vagy??
  Igen

5:Álmod - vágyad ?
  Eljutni Londonba,Párizsba. 

6:Van háziállatod ? Ha igen akkor mi ? 
   2 kutya.

7:Kedvenc lány neved ?
   Zsófia

8:Kedvenc fiú neved ?
  Olivér

9:Kedvenc számod a 1D-től ? :)
  Another word, Same mistakes

10:Melyik bromance a kedvenced ? 
    Larry Stylinson

11:Kevin the pigeon ? :))))
     KEVIN :D yoo
3.)
  • Mióta ismered a 1D-t?
  • Mi a kedvenc számod az "Up all night"-ról?
  • Mióta írod a blogod?
  • Miért kezdtél el blogot írni?
  • Van valami,amire nagyon büszke vagy?
  • Ki a példaképed?
  • Hova utaznál el legszívesebben?
  • Szeretsz bulizni?
  • Van valami álmod,vágyad?
  • Sportolsz valamit?
  • Kit szeretsz jobban? Daniellet,Eleanort vagy Perriet?
4.)
Akiknek tovább küldöm:

Még annyit szeretnék mondani,hogy köszönöm nektek,hogy olvassátok a blogomat. Rettentően tudok örülni egy-egy biztató hozzászólásnak,díjnak meg aztán főleg... :D

A fejezettel a valószínűleg kések,mert még nyaralok. Meg hát kicsit szét vagyok csúszva.... :$ De ezt inkább nem részletezném. :')
Puszi nektek!
Rebe xx

2012. augusztus 12., vasárnap

Egy kis szünet :|


Sziasztok! :)
Az a helyzet,hogy 1 hétig edző táborban leszek,szóval esélyem se lesz írni. :|
Tudom,nagyon gonosz vagyok,hogy így itt hagylak benneteket. :$ Ne haragudjatok. Amint hazaérek hozom is a következő fejezeteket,amik remélem legalább annyira tetszeni fognak,mint az előzők. 
Addig is legyetek rosszak és hallgassatok sok 1D-t! ;)
Puszi: Rebe xx

2012. augusztus 11., szombat

57. fejezet - Amerikai módra


Reggel Niall horkolása keltett. Eddig még fel sem tűnt,hogy ilyen hangos. Csak mosolyogtam és felhúztam a földről a takarót. Magunkra terítettem és fejemet a vállába fúrtam. Szinte már el is felejtettem,hogy milyen érzés reggel így ébredni. Régebben ez is csak egy átlagos reggel lett volna,de most valahogy többnek éreztem. Nem tudom megmagyarázni,hogy miért. Talán a halálom után most jobban kötődök hozzá. Ami érthető,hiszen ha akkor nem lett volna elég erős,akkor most tuti nem egy jachton utaznék a Bahamák felé.
Rettenetesen hálás voltam neki. Mindenért. Az életem már semmit nem érne,ha Ő nem lenne. Olyan idióta vagyok,hogy meg kellett bántanom őt,meg kellett halnom ahhoz,hogy erre rájöjjek. Annyi mindent másképp csinálnék,ha tehetném…

Óvatosan lelöktem magamról Niall karját,majd kimásztam az ágyból. Összeszedtem a földön heverő ruháimat és megkerestem a hálószobát. Ahogy az egész hajó,úgy ez is gyönyörű volt. Kinyitottam a szekrényt és szerencsére benne volt egy csomó ruhám. Kiválasztottam egy fehér farmert,hozzá egy barack színű ujjatlant. Erre még felvettem egy krém színű kardigánt. A lábamra egy szintén krém színű lapos talpú cipőt húztam. Előkotortam a sminkes táskámat – Niall erről sem feledkezett el – és kiosontam a fürdőbe. Kifésültem a hajamat,majd befontam. Az arcomat teljesen hideg vízzel mostam le,hogy egy kicsit felébredjek. Gyorsan fogat mostam és jöhetett a smink. Halványan alapozót kentem magamra,majd a szemeimet kihúztam – szokás szerint feketével.
Kiléptem a fürdőből és visszamentem a hálóba. Az éjjeli szekrényről elvettem a telefonom – fogalmam sincs,hogy hogy került oda – és tárcsáztam anya számát.

-Adele te vagy az? – kérdezte álmos hangon.
-Szia anya. Igen,én vagyok. – mosolyogtam.
-Jézusatyaúristen… Hát jól vagy!?
-Igen… Minden rendben.
-Hogy vagy?
-Rettenetesen boldogan. Niall elvisz a Bahamákra. Épp egy jachton utazunk.
-Ennek nagyon örülök. És az orvosok mit mondtak?
-Azt,hogy minden rendben van. Nyugodj meg,már minden tökéletes.
-Jól van. Majd igyekszem. – remegett a hangja.
-És veletek mi van? Minden rendben? Már olyan rég beszéltünk…
-Meg vagyunk. Azt nem mondanám,hogy jól vagyunk,mert akkor csak hazudnék. Engem lekötött az ami veled van,Stew éjjel-nappal dolgozik és neki is sok volt Nikki után a te eseted. Robin visszajött hozzánk és most itthon szenved Harry miatt,hogy nem láthátja…
-Anya! Kérlek mond meg Stew-nek és Robinnak,hogy jól vagyok és puszilom őket. Nagyon hiányoztok. És anya még valami… Amit írtál nekem… Gyönyörű.
-Szeretlek kicsim. – hallottam,hogy itt eltörött nála a mécses. Sose bírtam,ha valaki sír. Olyankor elérzékenyülök és belőlem is kitör a sírás. Inkább letettem a telefont és küldtem neki egy SMS-t.

Bocsi hogy kinyomtalak,de tudod,hogy nem bírom,ha valaki sír. K

Ledobtam az iPhone-t az ágyra és kiléptem a folyosóra. Vissza akartam menni Niallhoz,de egy idős hölgybe ütköztem.
-Jó reggelt! – köszöntem neki.
-Jó reggelt Önnek is. – mosolygott – Mr. Horan már várja magát a fedélzeten.
-Rendben. Köszönöm. – mosolyogtam én is. Olyan kedvesek velem az emberek,pedig nem igazán érdemelném meg. Mindegy ez most nem számít. Nem fogom magam ezen hergelni. Ha Niall és Harry is túlléptek a dolgon akkor én miért ne!? Ennyit erről.

Elindultam. A hosszú folyosót oldalt antik szekrények és virágok díszítették. A falakon pedig festett csendéletek lógtak. Az egyik kis szekrényen megakadt a tekintetem. Egy boríték virított a közepén. Felnyitottam és kihúztam az összehajtott papírt.

Örökké,még a halál után is.

Ez az egy mondat állt rajta. Hatalmas kérdőjellel a fejemen tettem zsebre és mentem tovább. Kiértem a fedélzetre. Egyenesen egy pincérbe ütköztem.
-Elnézést. – hebegtem össze-vissza.


Ő csak elém tartott egy fénylő tálcát,ami le volt fedve. Kecsesen leemelte a fedőt és átnyújtott még egy borítékot. A benne lévő papíron egy rajz volt,amit feltehetőleg Niall rajzolt. Két emberke volt rajta,az egyik fiú,a másik lány. A fejük felett lévő szöveg buborékban pedig egy-egy szívecske. Végképp nem tudtam,hogy mit akar. Beljebb mentem és meghallottam az egyik kedvenc számomat,aztán végre megpillantottam Őt. Egy hatalmas asztal mellett ült,ami roskadozott a tipikus amerikai reggelitől. Édesen mosolygott rám,majd fölállt. Kihúzott nekem egy széket,és ő is leült.
-Niall! Mi folyik itt? – kérdeztem nevetve és töltöttem mind kettőnknek a narancsléből.
-Majd megtudod. Csak élvezd. – mosolygott még mindig. Olyan volt,mintha egész életében ezt csinálta volna. Boldog volt. És én is.


Elém tolt egy hatalmas adag palacsintát és leöntötte juhar sziruppal.
-Én ezt képtelen vagyok egyedül megenni. – motyogtam teli szájjal és egy falatot Niall szájába toltam.
-Ez nem illik a tojáshoz. – vágott egy grimaszt és majdnem minden kirepült a szájából.
-Bolond! – nevettem,majd kortyoltam egyet a narancs levemből.
-Táncolunk?
-Mondtam,hogy bolond vagy.
-Most miért? Tiszta romantikus lenne és egyébként sem emlékszem arra,hogy táncoltunk volna már.
-Na jó. Legyen. – mondtam,majd felálltam. Ő is ugyan ezt tette és elindult a hajó eleje felé. Én csak követtem őt. Megálltam a korlátnál és az óceánt néztem. Teljesen elbambultam. Niall a hátam mögé osont és a fülembe suttogott.
-Mi lesz a táncunkkal?
Csak halványan elmosolyodtam és megfordultam. Kezemet a nyaka köré fontam,Ő pedig a derekamat simította. Felnéztem rá. Végigmértem arcát,majd tekintetem az övét kereste. Szemei csillogtak. Tudtam,hogy valamit titkol. De lövésem se volt,hogy mit.
-Tudni szeretnéd? – szólalt meg váratlanul.
-Ennyire látszik rajtam,hogy megöl a kíváncsiság?
-Csak egy kicsit. Eláruljam? – suttogott.
-Kérlek.
Erre már nem válaszolt,csak elengedett. Letérdelt elém és megfogta a kezem.
-A két üzenet… Lehet,hogy nem értetted meg,de nem baj mert most elmondom. Adele… Én…
Ennél a résznél teljesen bepánikoltam. Most komolyan megkéri a kezem???

2012. augusztus 10., péntek

56. fejezet - Meglepetés


Sziasztok! :) Nem tudom miért,de eltűntek a kommenttelőim. :| Kérlek ehhez a részhez írjatok,hogy milyen lett,mert nem tudom,hogy jó-e. :s Jó olvasást! <3 xx


Niall reggel korán bejött értem és összeszedtük a cuccaimat. Dr. Weiss egész kedves volt. Hamar elengedett minket.
-Figyelj! – kezdett bele Niall a liftben ácsorogva – Amíg aludtál történt egy-két dolog.
-Mint például?
-Pletyka lett abból,hogy megcsallak Robinnal.
-Úristen. – nevettem ezen a lehetetlennek tűnő dolgon. Ránéztem Niallra,majd lefagyott az arcomról a mosoly. Nem lett volna annyira lehetetlen… Hiszen én is megcsaltam Harryvel. Nem hiszem el. Ezt sose fogom tudni megbocsájtani magamnak.
-De alaptalan volt persze. – mosolyodott el.
-Akkor jó…
-A másik pedig az,hogy tartottam egy sajtó tájékoztatót.
-Minek? – kerekedtek ki a szemeim.
-Egy: Mert már elegem volt abból,hogy mindent kitalálnak és tönkre akarják tenni a kapcsolatunkat. Kettő: Muszáj volt,mert napokig nem nyilatkoztam senkinek.
-Értem. – a beszélgetésünk véget ért,mivel kinyílt a lift és letámadott minket egy kisebb fajta tömeg. A rajongók sikítoztak,és szidtak engem. Az újságírók és riporterek meg csak dobálóztak a kérdésekkel. Teljesen körülvettek minket,mozdulni se bírtunk. Láttam,hogy Niall nagyon keres valakit. Csak nyújtózkodott és közben próbált a kérdésekre értelmes választ kinyögni. A kezemet egyszer sem engedte el.

Hosszas várakozás után végre megérkezett az a személy,akit Niall annyira keresett. Ahogy egyre inkább közeledett felénk és oszlatta a tömeget egyre jobban féltem tőle. Tudtam,hogy nincs rá okom,hiszen azért van itt,hogy segítsen,de a megjelenése nem ezt tükrözte. Tetőtől talpig feketében volt,kopaszra borotvált fej,az arca beesett és borostás. A széles vállai,alig fértek el a szűkös tömegben. Egyszóval inkább egy sorozat gyilkosnak néztem,mint testőrnek.
Niall megszorította a kezem. Ránéztem.
-Semmi baj! – suttogta alig érthetően.
Lassan,de biztosan megérkezett a „megmentőnk”. Szó nélkül csak karon ragadott minket és kihúzott a tömegből. Kint a kórház parkolójában szorosan tartott mind a kettőnket.

Megálltunk egy fekete Audi mellett. Azt hiszem ez ugyan az amivel még régebben együtt utaztunk. A pasi – akinek még mindig nem tudom a nevét – kinyitotta nekem az ajtót. Beszálltam hátra,majd Niall is követett. A kopasz beszállt előre,majd még mielőtt elindultunk volna hátra fordult hozzánk.

-Taylor vagyok. Remélem nem voltam az előbb túl durva. – nyújtotta a kezét,amit meg is ráztam.
-Adele,nem. Mondjuk elég ijesztően nézel ki. – húztam el a szám,amire mind a ketten felnevettek.
-Ez a cél. – mosolygott mellettem Niall.
-Pontosan. – vigyorgott Taylor,ezzel megmutatva mind a 32 fogát. Most már nem is volt annyira félelmetes.
Végre valahára elindultunk. Nem valami jó a tájékozódási képességem,de az leesett,hogy nem Mullingar kertes házas övezete felé haladunk.
-Hova megyünk?
-Londonba.
-És mi lesz a cuccaiddal és az enyéimmel?
-Nyugi,már mindent elintéztem. – vigyorgott és egy puszit nyomott a számra,amiből persze csók csata lett. 

Az út további része zene hallgatással és énekléssel telt,amivel Taylor idegeire mentünk. Főleg az én csodálatos hangommal.
-Végre itt vagyunk! – szállt ki Taylor,majd kinyitotta nekünk az ajtót. Összeszedtük a cuccainkat,majd elköszöntünk Tőle.
-Melyikkel megyünk? - kérdeztem a kikötőbe érve.
-Nem is tudom… Melyikkel szeretnél? – incselkedett.
-Leginkább azzal,amelyik elvisz Londonba.
-És mi lenne,ha… - megfogta a derekam,megfordított,majd letakarta a szemem - …inkább ezzel mennénk!?
Tettünk pár lépést előre,majd elengedett. A szemem elé tárult egy hatalmas jacht. Szóhoz sem jutottam.
-Hova…? Niall! – sikítottam,mert még soha életemben nem utaztam egy ilyen luxus jachton.
-Hé! Nyugalom!
-De hogy…? És egyáltalán miért?
-Nem mindegy!? Az a lényeg,hogy egy luxus jachton fogunk utazni egészen a Bahamákig!!!
-Hogy mi!?
-Jól hallottad! Kaptam még 1 hetet. És jól alakultak a dolgok. – mosolygott.
-Én… Annyira imádlak! – visítottam még mindig és a nyakába ugrottam. Felkapott és elindult a fedélzetre. Pár perc kapálódzás és nevetés után végre letett – inkább dobott – egy hófehér kanapéra.


-Ez fantaztikus…
-Kíváncsi vagyok,hogy a sokadik nap után mit fogsz mondani. – ült ki arcára egy pimasz mosoly.
-Ismerem ezt a mosolyt Horan.
-Igen? – húzta fel szemöldökét.
-Ühüm. – bólogattam és beharaptam az alsó ajkamat.
-Elnézést! Mr. Horan! Indulhatunk?
-Hát persze! – mosolygott,majd vissza fordult hozzám és egyenesen az ajkaimba ütközött.
-Hmmm,ezt már szeretem. – jegyezte meg,mikor elengedtem.
-És ezt? – vigyorogtam kajánul és puszilgatni kezdtem a nyakát,ott ahol nagyon csikis.
-Olyan rossz vagy…
-Hüüm… Akkor…?
-Mondtam,hogy rossz vagy.
Ezen csak nevettünk mind a ketten,majd ledöntött a kanapéra.

/A többit a fantáziátokra bízom ;)/

2012. augusztus 7., kedd

55. fejezet - Erre nincsenek szavak...


*Niall szemszöge*
-2 hete nem változik semmi. Robin már haza ment,de puszil. – kicsit elmosolyodtam - Annyira hiányzol. El sem tudom mondani,hogy mit meg nem adnék azért,hogy halljam a hangod és a szemedbe nézhessek. Azokba a gyönyörű kék szemekbe. – fejemet a hasára tettem – Kérlek kelj fel!
Teljesen megőrjített,hogy szinte már beköltöztem a kórházba és semmi sem történik. Az orvosok is csak találgatnak és kifogásokat keresnek. Vicc az egész.

Lassan feltápászkodtam mellőle. Kivettem a telefonomat a zsebemből és tárcsázni kezdtem Adem számát. Mire kiértem a folyosóra fel is vette.
-Kérlek mond azt,hogy már Londonban vagy!
-Neked is szia. Még nem. Pont ezért hívlak.
-Istenem Niall! Meddig akarsz még várni!? Már nagyban dolgoznunk kéne az új albumon és a klipen.
-Tudom… Értsd meg,hogy nekem Adele mindennél fontosabb.
-Megértem. De már lassan a harmadik hét telik el úgy,hogy Te a hőst játszod Írországban,miközben mi itthon dolgozunk és megpróbáljuk elvégezni a te feladataidat.
-Mint például?
-Tisztázni a félre sikerült sajtótájékoztatódat…
-Oké… - sóhajtottam – Már csak egy hetet kérek tőled. Ez az utolsó.
-Jól mondod. Ez az utolsó,különben kereshettek új menedzsert. – ingerülten válaszolt,majd megszakította a hívást. Remek.


*Adele szemszöge*
Minden zavaros volt körülöttem. Nem tudtam kommunikálni,de hallottam mindent. Talán meg is értettem a dolgokat. Elég régóta vagyok egymagam. Ugyan néha láttam furcsábbnál furcsább alakokat és fényeket,de sose voltam benne biztos,hogy csak álmodom vagy ez a valóság.
Tudtam,hogy most erősnek kell lennem. Éreztem,hogy Niall nem bírja tovább. És én sem. Nem eshetek mély kómába.
Megpróbáltam kinyitni a szemem. Lassan,de biztosan próbálkoztam…
Elém tárult egy kórterem. Körülnéztem. Niall nem volt sehol.

„Meghaltam. És most élek. Mi ez? Egy esély. Mire? Talán arra,hogy más…jobb ember legyek.”

Az ágyammal párhuzamosan hatalmas üveg ajtók voltak,mögötte terasszal. Az ég borult volt,de egy kis fény áttört a sötét felhők közül.
Megmozgattam az ujjaim,majd nagy nehezen felültem. Isteni érzés volt újra élni.
Tekintetem a mellettem lévő asztalra siklott. Lufik,és már haldokló virágok. Édes. Középen egy kártyát pillantottam meg.
Nagy nehezen kinyújtóztam és elvettem. A fedele fehér volt,középen egy virággal. Kinyitottam és olvasni kezdtem.
Adele!
Sajnos nem tudom,hogy mikor fogod tudni elolvasni ezt a pár sort,de kérlek ne haragudj rám.
Talán még emlékszel arra a napra,amikor itthon hagytál minket. Azóta eltelt pár hónap,és így visszagondolva arra a pillanatokra teljesen üresnek érzem magam. Nem tudtam akkor,hogy hogy kezeljem a dolgot,mert a Te boldogságod számomra mindennél előbbre való. Azt akartam,hogy boldog és sikeres legyél,ugyanakkor a szívem szakadt meg,hogy el kell engednem téged…
Most amikor a levelemet olvasod biztos azt gondolod,hogy már elhagyott a remény és lemondtam rólad. Tudom,mert ismerlek. És ez nincs így! Talán tényleg remény vesztett,megsavanyodott „vénasszony” vagyok,csak rettenetesen fáj,hogy nem láthatlak és nem lehetek melletted.
Vigyázz magadra és amint tudsz kérlek hívj!
Ölel,csókol:
Édesanyád

Könny szökött a szemembe. Annyira őszinte volt,amit írt. A fülem mögé tűrtem egyenesre fésült hajamat. Halványan elmosolyodtam. Niall biztos nagyon unatkozott. Vissza feküdtem az ágyba és újra elolvastam anya üzenetét. Később lehunytam a szemem és visszagondoltam az együtt töltött mindennapokra.

*Niall szemszöge*
Lementem a büfébe és betoltam egy szendvicset. Vettem még néhány szelet csokit és visszaindultam az emeletre.
Halkan mentem be a kórterembe. Leültem az ágy mellett lévő székre. Furcsa érzésem volt. Mosolygott. Adele határozottan mosolygott. A hasán pedig ott volt a Mirandától kapott lap. Nem értettem.
Oda nyúltam és megfogtam a levelet. Abban a pillanatban szerelmem megmozdult és hozzám beszélt…
-Niall. – suttogta és megfogta a kezemet.
-ADELE! JÉZUSOM! EZ HIHETETLEN! – szemem megtelt könnyel.
-Nyugalom! – most már a szemei is nyitva voltak és nevetett. Nem akartam elhinni.
-Uramisten! Én annyira… Áááh. El sem tudom mondani. Erre nincsenek szavak... – leültem mellé és ő is felült – Szeretlek! Érted? Sőt imádlak! – gyönyörű arcát két kezem közé fogtam és megcsókoltam. Viszonozta. A boldogságom az egekig ért.
-Niall!
-Igen?
-Szeretlek! – mosolygott édesen. Erre csak egy homlok puszival válaszoltam. Kis ideig még ölelgettük egymást,majd felpattantam.
-Hova mész? – nézett rám kétségbe esetten.
-Megkeresem a dokit és haza megyünk. – vigyorogtam.
-Rendben. – mosolygott és elterült az ágyon.

*Adele szemszöge*
Hihetetlen érzés volt. Sose hittem az örökké tartó boldogságban és a „happy and”-ekben sem,de most teljesen így érzem.
Niall-ra és az orvosomra nem kellett sokat várnom.
-Jó reggelt Adele! – mosolygott a pasi.
-Önnek is Dr. Weiss! – olvastam a név kártyáján.
-Hogy érzed magad?
-Remekül.
-Nem fáj semmid?
-Nem.
Belevilágított a szemembe,majd az ujját kellett követnem a tekintetemmel.
-Jó! Most emeld fel a jobb kezed! Mozgasd az ujjaid!
-Minden megy. Jól vagyok.
-Lehet,de biztosra kell mennem. Csak pár vizsgálat és,ha minden rendben van,akkor pár óra múlva haza is mehetsz.
-De…
-Ne légy makacs! – szólt közbe Niall és féloldalas mosolyra húzta a száját.


Dr. Weiss még elvégzett pár rutin dolgot,aztán megkért,hogy álljak fel. Először nagyon megijedtem,mert majdnem összeestem. Zsibbadt mind két lábam.
-Semmi baj!
-Minden rendben? – lépett mellém Niall.
-Persze,csak 3 hét után kicsit furcsa lesz újra járnia.
-Menni fog! – hadakoztam és fölálltam. Kicsit ingatag voltam,de mentem előre. – Én mondtam! – vigyorogtam a szoba túloldalán.
-Ez remek! Megírom a záró jelentést. Addig még a nővérek fognak figyelni rád! – közölte Dr. Weiss,majd kisétált a kórteremből.

-Adele!
-Igen?
-El kell mondanom neked valamit…
-Hallgatlak. – visszamentem az ágyhoz és mind a ketten leültünk.
-Tudod… a baba. Nem élte túl.
-Manó! Csak aludtam. Hallottam mindent,ami körülöttem történt. És időm is volt ezen gondolkodni. Szerintem jobb lesz ez így.
-Én azt hittem,hogy te szeretted volna…
-Kérlek ne most! Majd holnap megbeszélünk mindent.
-Jól van. – mosolygott és átkarolta a derekamat. Ledőltünk az ágyra és egymást figyeltük. Nem volt kínos. Egy cseppet sem. Inkább önfeledt és magával ragadó. Olyan érzés,amitől végig fut az ember hátán a hideg,minden porcikája libabőrös és pillangók lepik el a hasát. Szerelem.

Sziasztok! :3

Tudom kicsit fura,de csak most csináltam twittert. xddd
Légyszííííííí kövesettek: https://twitter.com/RebeOffical :$$
Köszönöm. :D Este hozom az új fejezetet! :)
Puszi: Rebe xx

2012. augusztus 5., vasárnap

54. fejezet - 'Harry előtt,után...közben' ~ Robin


*Robin szemszöge*
Bepillantottam a kicsi ablakon. Rettenetes volt.
Nem voltam képes bemenni hozzá. Elrohantam. Egy olyan helyet kerestem ahol egyedül lehetek. Csak cikáztam a betegek és az orvosok között,akik teljesen idiótának néztek. Amibe,ha belegondolok jogos is.
Megálltam egy raktár előtt. Körülnéztem. Sehol senki.
Óvatosan kinyitottam az ajtót és beléptem. Mindenhol orvosi kütyük és vak sötét. Össze-vissza hadonásztam a villany kapcsolót keresve.
-Ezt nem hiszem el! – a fejemre borult egy csomó géz meg valami kemény is. Hosszas szerencsétlenkedés után végre világos lett. Összeszedtem a ragtapaszokat és gézeket. Aztán megpillantottam azt a kemény valamit. Szike. Nejlonba csomagolva. Felbontottam a csomagolást. Leszedtem pár vattát és kötést a polcokról. Levettem a nadrágomat és leültem földre. Kezemet végig húztam a combomon. Még mindig látszanak az előző hegek.
Nem tudtam megváltozni. Valami miatt ugyan az a gyenge és szánalmas Robin vagyok,mint Harry előtt,után…közben. Hiába ígértem meg neki,hogy nem csinálom,valamiért nem megy. Lehet,hogy teljesen zakkant és őrült vagyok,de megnyugtat a fájdalom és a vér látványa. De már annyira nem vagyok hülye,hogy a kezemen csináljam.

Rátettem a szikét a lábamra és végighúztam rajta. Egyáltalán nem gyorsan. A vér szépen lassan csordogált,akárcsak a könnyeim. Nem a fájdalomtól,amit magamnak okoztam,sokkal inkább a lelki megpróbáltatásoktól.
A zsebemben rezegni kezdett a mobilom. Oda kúsztam a nadrágomhoz és kivettem. Niall hívott. Biztos észre vette,hogy eltűntem. Kinyomtam,majd visszatettem a helyére.
A 10-15 centis vágásokra gézt szorítottam. Pár másodperc alatt teljesen elázott.
-Basszus. – morogtam,amikor már negyedjére csörrent meg a mobilom. Nem akartam,hogy bárki megtaláljon ilyen állapotban. Főleg nem azt,hogy Niall. Lefertőtlenítettem a sebeket és bekötöttem. Felrángattam magamra a farmert és a magassarkút.
Ugyanolyan óvatosan mentem ki,mint ahogy bementem. Megtöröltem az arcom,megigazítottam a hajam és visszamentem Adele szobájához.

*Niall szemszöge*
Idegesen ücsörgök itt a padon már vagy fél órája. Robin sehol,pedig már vagy 10-szer hívtam. Kezemet a tarkómra tettem és hátra dőltem. Nem akartam egyedül bemenni hozzá.
-Niall!
-Na végre! Hol francban voltál?
-Az most mindegy… Akkor? Bemegyünk…?
-Oké. – megrántottam a vállam,mert nem értettem,hogy hova tűnt el ilyen hirtelen. Halkan benyitottunk a szobába. A táskát,amit neki hoztunk letettük a székre. Amit a fiúk küldtek neki virágot,meg lufikat letettem az üveg ajtók előtt lévő asztalra. Robin ismét a könnyeivel küszködött és a combját simogatta.
-Jól vagy? – léptem mellé. Csak megrázta a fejét. Leültem Adele ágyára és beszélni kezdtem hozzá. Semmi lényegeset nem mondtam,csak,hogy milyen az idő meg mi van a bandával stb. Később Robin is csatlakozott. Sokáig elidőztünk. 6 óra körül lehetett már,mikor egy nővér kitessékelt minket azzal a szöveggel,hogy lejárt a látogatási idő.
-Megkeresem Adele orvosát. De ne tűnj el úgy mint az előbb! – mosolyogtam Robinra. Nem volt igazi,talán már túl erőltetett is volt,de nem zavart.
20 perc bolyongás után végre rátaláltam.
-Elnézést! Dr. Weiss!
-Üdv Niall! Miben segíthetek?
-Adele állapotáról szeretnék kérdezni.
-Nos… Nem sok minden változott az elmúlt pár napban. Stabil az állapota. Mondhatni minden rendben van. Bármikor felébredhet. A maradandó károsodásnak 32% az esélye.
-Akkor most már egy kicsit megnyugodhatok?
-Vigyázunk rá! – megveregette a vállam,majd elment.
Azt mondta,hogy vigyáznak rá. Tehát még semmi sem biztos. Utálom,hogy mindig bíztatnak,aztán a végén kinyögik,hogy semmi sem biztos.
Lassan elindultam a folyosón.
-Mehetünk? – sürgettem Robint egyből,mikor oda értem.
-Mit mondott?
-Jól van. És vigyáznak rá. Menjünk! – kicsit félénken megragadtam a karját és elindultunk haza felé.
***
-Apa hagyj már békén! Nem akarok beszélni erről. Az a lényeg,hogy jól van.
-Csak segíteni próbálok.
-De nem tudsz!
-Niall ne már! – jött utánam Greg.
-Te ne szólj hozzám! Épp elég volt az,amit tettél.
-Azt hiszed az én hibám?
-Talán.
-Hihetetlen vagy.
-Amúgy nem kérdeztétek. De ő itt Robin. Adele nővére és Harry barátnője. – azzal a lendülettel magam után rántottam és felrohantunk az emeletre.
-Annyira sajnálom. – ráztam a fejem.
-Semmi baj. Csak kicsit durva voltál velük.
Na,már ő is kezdi. Tök jó. Nem válaszoltam semmit csak ledőltem az ágyra. Kis idő után legurultam egyenesen a földre.
-Aludj itt! Majd én alszom a földön.
-Oké. – mosolygott és elindult az ajtó felé.
-Hova mész?
-Csak gyorsan lefürdök.
Biccentettem egyet,majd feltápászkodtam a padlóról. Unalmamban felnyitottam a laptopom. Napok óta nem voltam fen twitteren és nem csekkoltam a rólunk szóló híreket. Beléptem a twitter fiókomba,ahova legalább 20 új üzenet érkezett a rajongóktól. Volt aki kedvesen írt,és jobbulást kívánt a barátnőmnek,de voltak olyanok is,akik csak szidták szegényt. Ezeken mindig kiakadok. Nem is ismernek se engem,sem őt,talán több kontinens is elválaszt minket,de pattognak és a pokolra kívánnak hol engem,hol a családomat. Sose hagyom szó nélkül a dolgot. Most is elküldtem a bús picsába az illetőt,persze finoman,mert a végén még ezért is címlapra kerülök.
Miután végeztem kiléptem és megnyitottam a sztár híreket. Nem kellett sokáig keresgélnem. Rögtön a fő oldalon rólunk írtak.

A One Direction ír tagja kétségbe esett…

...ami érthető is,hiszen az ünnepek nem teltek jól Niall háza tájékán.
Baratnője,Adele Othen eddigi ismeretlen okok miatt kórházba került. Megkerestük Niallt,de nem volt hajlandó nyilatkozni. Többször is láttuk a mullingari kórházban. Reméljük minden rendbe jön és hajlandó lesz beszélni a történtekről. Addig is jobbulást a párnak!

És ki nem hagyhatták a lesi fotókat sem. Jellemző. Ha az ember híres nincs magán élete. Rákattintottam a következő cikkre.

Niall Horan barátnője kórházban,és már is megcsalja!?

A One Direction tagjai hirtelen tettek szert a nagy ismertségre,amit ezek szerint ki is használnak.
Niall barátnőjét – Adele Othen-t – kórházba szállították. Ennek ellenére ma egy szőke bombázóval kaptuk lencse végre a kórház terültén. A lánynak régebben viszonya volt Harry Styles-el,de...

Na jó! Ennyi elég! Hogy lehet ennyi hazugságot leírni és eladni!? Kikészítenek ezek az alaptalan pletykák. Muszáj lesz a média elé állnom,ha nem akarok hatalmas botrányt...

2012. augusztus 2., csütörtök

53. fejezet - Robin!?


*Niall szemszöge*

Nem bírtam sokáig aludni. 7 óra körül átmentem Harryék szobájába. Robin szerencsére már fent volt.
-Szia! – suttogott,amikor meglátott.
-Szia… Kijössz?
-Persze. – lehámozta magáról Harryt,majd halkan kislisszoltunk.
-Az a helyzet,hogy még nem hívtam fel Mirandát. – közöltem vele,hátha átvállalja a terhet.
-Mi? Miért nem?
-Nem tudom,hogy hogy mondjam el neki kíméletesen…. És ez egyébként sem telefon téma.
Robin csak megrázta a fejét és leült a fotelba. Nem szólt semmit,csak a padlót bámulta.

Senki nem mond semmit. Senki nem tud segíteni.

Belenyugodtam,hogy a beszélgetésünknek vége és nem oldja meg helyettem a dolgot.
Kimentem a konyhába és elővettem pár kiflit,vajat és felvágottat. Rettentő éhes voltam. Körülbelül 5 perc alatt pusztítottam el 6 szendvicset. Jóllakottan tértem vissza Robinhoz,aki még mindig ugyan úgy ült,mint ahogy az előbb otthagytam.
-Minden rendben? – csak ez az egy hülye kérdés jutott az eszembe. Nem számítottam,hogy igent mond.
-Nem… Niall! Semmi sincs rendben! Látni akarom…
-Ma délután megyek vissza,de előtte még kérlek segíts nekem!
Végre rám nézett. Hosszú percekig bámult rám,már kezdtem kínosan érezni magam.
-Öhm…
-Ja persze… Segítek. – benyúlt a zsebébe és elővette a lila telefonját. Pötyögött egy kicsit,majd belenyomtam a kezembe. – Kicsöng.
-MI??? Azt hittem,hogy te…
-Szia Robin! – hallottam meg Miranda vidám hangját.
-Üdv,Miranda. Niall vagyok.
-Ó,szia. Valami baj van? Idegesnek tűnsz…
Vetettem egy pillantást Robinra. Összegömbölyödve ült és már az összes létező körmét lerágta. Megköszörültem a torkom.
-Az a helyzet,hogy…
-Azt akarod elmondani,hogy Adele kórházban van? – a hangja vidámról hirtelen szigorúra váltott.
-Igen,de…honnan?... Vagyis… - hebegtem össze-vissza.
-Internet! Gondolom te is használod. – éreztem a hangjában a haragot – De azért már tényleg szeretném tudni,hogy mi van a lányommal. Pontosan.

Szűk 3 percben eldaráltam neki a lényeget,persze a terhességről egy szót sem szóltam. Teljesen higgadt volt. Azt hittem,hogy hisztérikus lesz és leüvölti a fejem. Mondjuk lehet,hogy ez már megtörtént. Kinyomtam és vissza adtam a HTC-t Robinnak.
-Na? – nézett rám könnyes szemekkel.
-Szedd össze magad! 1 óra múlva indulunk. Sikerült megértetnetek velem mindent.
Nem szólt semmit,csak felrohant az emeletre.

*Robin szemszöge*
-Harry! – rontottam be a szobába. Felnyomtam a villanyt. Ijedten ült fel az ágyban.
-Mi történt? – dörzsölte szemeit.
-Niall beszélt Mirandával és nemsokára indulunk Mullingarba. És nem tudom,hogy mi legyen. Nem akarom olyan állapotban látni. De mégis úgy érzem,hogy mellette a helyem. És…
-Hé! Nyugi!
-De…

-Gyere ide! – lehúzott maga mellé. Könnyeim megállás nélkül folytak. Harry édesen cirógatta az arcomat,ami kicsit megnyugtatott.
-El menjek veled? – kérdezte hosszas csend után.
-Nem… Nem kell. Intézd az itteni dolgokat. Beszélj Ademmel is. – közel bújtam hozzá. Pár percig úgy maradtunk,majd készülődni kezdtem. Felöltöztem,aztán átmentem Niallhoz. Összeszedtünk Adele-nak pár cuccot. Tiszta ruha és pár személyes dolog. Lassan elindultunk.  A srácok ki kisírtek minket.
-Sziasztok! – intettem oda nekik.
-Szia Édes! – húzott magához Harry. Nyomtam egy gyors puszit a szájára. Nem engedett el,ismét elkapott és hevesen megcsókolt.
-Szia. – suttogtam,majd lefejtettem karjait a derekamról.
-Niall! Vigyázz rá kérlek! Nagyon maga alatt van. – suttogott Hazz,de nem eléggé. Csak megforgattam a szemeim,és beszálltam az Audiba. Nem sokára Niall is beszállt és elindultunk.
-Szerintem először ebédeljünk. – csak egy alig látható biccentéssel helyeseltem. Lassan kigördültünk az utcából és elindultunk a legközelebbi Nando’s felé.

*Niall szemszöge*
Teljesen lehangolt Robin. Se útközben,se ebéd közben nem beszélgettünk. Talán csak pár szót,de az is csak a sima sablon kérdések.
Örömömre szerencsésen elértük az 1 órási kompot. A változatosság kedvéért még mindig nem kommunikáltunk.
***
-Siess már! – rángattam magam után a szőkeséget.
-Magassarkúban nem olyan egyszerű. – nyafogott.
-Nem akarom,hogy botrány legyen. – lihegtem már a kórház recepciójánál. Bejelentkeztünk és elindultunk az első emeletre. Amikor elértünk 251-es kórteremhez megtorpantam.
-Bemész? – fordultam hátra – Robin!?
Ezt nem hiszem el… Eltűnt.